toller retriever opvoeding

Opvoeding


Deze energieke honden hebben veel lichamelijke oefening nodig. Ze moeten worden genomen voor een stevige, lange, dagelijkse wandeling of jogging. Tijdens de wandeling moet de hond naast of achter de persoon staan ​​die de leiding vasthoudt, omdat in de geest van een hond de leider de weg wijst, en die leider moet de mens zijn. Bovendien zullen ze ervan genieten als je een bal of stok gooit om ze op te halen.

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever heeft iets speciaals. Oorspronkelijk genaamd Little River Duck Dogs, zien deze waterminnende, sportminnende, familie-liefhebbende pups eruit als je standaard Retrievers - hoewel een beetje kleiner in omvang - maar brengen ze een persoonlijkheid mee die je moeilijk zou vinden om standaard te vinden in andere, vergelijkbare rassen. Of die persoonlijkheid er een is die vreugde in je leven of stress brengt, het hangt allemaal af van wat je zoekt in een gezinshond en welke levensstijl je deze pittige furballs kunt bieden.

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers (vaak gewoon ingekort tot Tollers, voor de hand liggende redenen) zijn een sportras met een vleugje intelligentie en genegenheid en een affiniteit voor zelfverzekerde onafhankelijkheid. Geef een Toller echter wat hij of zij nodig heeft, inclusief veel beweging en aandacht, en je zult een loyale hond hebben!