toller retriever informatie

Overige


Dieet en voeding

De voedingsbehoeften van Tollers zijn hetzelfde als voor de meeste honden, waarbij het ras het beste presteert op een hoogwaardig dieet met veel eiwitten. Voorzie indien nodig in bepaalde voedingsbehoeften, bijvoorbeeld als uw Toller een puppy of senior is. Voel je vrij om je Toller veel gezonde traktaties te geven (onthoud: ze reageren goed op positieve versterking!) En praat met je dierenarts als je vragen hebt of merkt dat je hond te zwaar wordt.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever Temperament

Tollers zijn van nature nieuwsgierige en energieke honden. Hij kan ook een onafhankelijke denker zijn en dit kan hem in grote problemen brengen. Hij is een loyale hond die bij zijn familie wil zijn. De Toller is geweldig met kinderen en speelt graag games. Hij zal het over het algemeen goed doen met andere huisdieren, maar moet in de gaten worden gehouden met huisdieren. Helaas is de Nova Scotia Duck Tolling Retriever niet voor iedereen ideaal; hij is erg energiek en heeft veel beweging nodig om hem gelukkig te houden. Hij is van plan om de hele dag door veel tijd met je Toller door te brengen of hij vindt zijn eigen plezier en wordt een ergernis. De Toller houdt van spelen in water, dus zwembadveiligheid wordt geadviseerd als u een zwembad in uw tuin heeft. Het is het beste om hem te voorzien van veel speelgoed dat hem aan het denken zet. Veel Toller-families doen mee aan hondensporten zoals dokduiken, schijfvliegen en behendigheid.

Beweging en zwemmen

Tollers hebben veel beweging nodig, vooral spelen en ophalen.Ze houden van water!Tollers profiteren ook van mentale uitdagingen, zoals gehoorzaamheid en behendigheid.Het zijn toegewijde gezinsgenoten die hun interactie met mensen koesteren. Verzorging bestaat uit een grondige wekelijkse poetsbeurt.