Niets is leuker dan een kleine puppy in huis halen. Zodra jij tot dit besluit overgaat, zal je toch best wat spullen in huis moeten halen. Wij nemen je in dit artikel mee in vier producten die je hoe dan ook aan zal moeten schaffen, namelijk: een puppyren, puppy speelgoed, puppy training pads en puppy voer. 

Product 1: Puppyren

Je kan een puppyren een beetje vergelijken met een konijnenhok of een hamsterkooi, alleen dan speciaal gemaakt voor puppy’s. Het is niks anders dan een open kooi, dat gemaakt is van metaal, hout of nylon, waarmee jij jouw pup zijn of haar eigen ruimte geeft. Het voordeel hiervan is dat je jouw puppy niet continu in de gaten hoeft te houden

Product 2: Puppy speelgoed

Een ander belangrijk product om aan te schaffen is puppy speelgoed. Net als dat (kleine) kinderen graag spelen, is dit voor een puppy niet heel veel anders. Daarnaast brengt het kopen van de juiste puppy speeltjes ook diverse voordelen met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van de kaakspieren, het stimuleren van de spiergroei en het kan ervoor zorgen dat je puppy niet op meubels of spullen van jou bijt. 

Product 3: Puppy training pads

Het zal je niets verbazen, maar puppy’s zijn niet meteen zindelijk. Dit zal jij toch echt jouw kleine vriend of vriendin aan moeten leren en dat gaat tijd kosten. Om jou en je puppy een handje te helpen, zijn vele jaren geleden puppy training pads ontwikkeld. Dit zijn kleine, absorberende matten, waarop jouw puppy zijn of haar behoefte kan doen. De meeste pads bevatten een geur, waardoor het voor puppy’s aantrekkelijk is om op zo’n pad te plassen of poepen. Nooit meer een vieze vloer dus (los van ongelukjes natuurlijk)! 

Product 4: Puppy voer

De drie producten hierboven zijn ontzettend belangrijk, maar het meest belangrijke product blijft natuurlijk het voer dat je puppy eet. Het spreekt helemaal voor zich dat je voer aanschaft voor je puppy, maar wist je ook dat je uit wel honderden verschillende producten kan kiezen bij diverse webshops? Het is dus belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste voer. Zo heeft onder andere het ras en de grootte van jouw pup wanneer hij of zij volwassen is effect op wat voor voer je moet aanschaffen.