Je hond is je maatje, een deel van het gezin. Samen heb je al veel avonturen beleeft en herinneringen gemaakt. Hij heeft je getroost tijdens momenten van verdriet of pijn en maakt je altijd aan het lachen. Natuurlijk wil je alleen het beste voor hem en daarom is het lastig als je jouw trouwe viervoeter alleen moet laten. Gelukkig is daar een goede oplossing voor!

Vind hondenoppassers op Holidog!

Je kunt je hond (soms) meenemen als je op vakantie gaat, maar het is wel een opgave om te zorgen dat zowel jij als hij het naar zijn zin heeft. Waarschijnlijk is het voor jullie beiden een fijnere oplossing als hij die periode bij een goed gastgezin gaat logeren of gewoon thuis blijft met een lieve oppas. Het hangt een beetje af van het karakter van je huisdier wat de beste optie is. Houdt hij niet van verandering, dan is zijn eigen, vertrouwde plekje natuurlijk altijd te verkiezen boven een logeerpartij. Maar als hij avontuurlijk is aangelegd, dan is een logeeradres ook een prima mogelijkheid. Wat jouw voorkeur ook is, vind hondenoppassers op Holidog!

Ziek of slecht ter been?

Een hondenoppas en/of uitlaatservice is de ideale oplossing zijn voor mensen die slecht ter been zijn of om andere redenen niet zelf hun hond kunnen uitlaten. Wanneer iemand te oud wordt om zijn/haar hond te verzorgen, is dat een trieste situatie. De viervoeter woont in de meeste gevallen al jaren bij dit baasje en er is een innige band ontstaan. Het zou voor beide partijen erg verdrietig zijn als ze moeten worden gescheiden. Met een goede hondenoppas kunnen ze gewoon bij elkaar blijven!

Lange werkdagen

Je huisdier is belangrijk, maar je kan er niet je carrière voor op het spel zetten. Toch is het niet goed als hij hele dagen alleen zit. Dan wordt hij eenzaam en krijgt hij niet genoeg beweging. Dat is zielig en ongezond. Moet je je hond dan maar wegdoen en een goed, ander adres voor hem zoeken? Nee! Je hebt namelijk de mogelijkheid om een hondenoppas aan huis te nemen. Hij of zij zorgt voor je hond en geeft hem de aandacht die hij nodig heeft. Maak je niet hele lange dagen? Dan is de hondenuitlaatservice een prima alternatief. Je hond kan zijn behoeften doen, krijgt beweging